Unieke ontwerpen en gifts
Gratis nacontrole door onze designers
Vóór 13.00 uur besteld = binnen 48 uur verzonden

Ons verhaal Over Videogift

Een echt persoonlijk cadeau Voor personeel of klanten

Geen ongeopende mailings, social posts met weinig likes en struggles met algoritmes meer. Nee, Videogift giet ouderwetse briefpost in een nieuw 2021-jasje. Wij helpen je om jouw videoboodschap op een leuke en opvallende manier over te brengen. Videogift is een echt persoonlijk cadeau voor personeel en klanten. Maak met Videogift jouw boodschap levensecht en onvergetelijk.

“Jouw bedrijf, boodschap of producten extra zichtbaarheid geven op een manier die écht bij je klanten of medewerkers blijft hangen. En dat in de stijl van jouw bedrijf.” Dat is wat Videogift voor jou doet.

Jouw videoboodschap Bij de ontvanger bezorgd

Video is hét communicatiemiddel van nu. En met Videogift breng je jouw videoboodschap bij je ontvanger thuis. Neem een video op om te uploaden en kies je eigen kaart. Dan zetten wij een QR-code op de kaart die naar je video verwijst. Zo kan de ontvanger jouw video direct na ontvangst online bekijken. Een app is niet eens nodig!

Laat een persoonlijke boodschap op de kaart zetten, voeg eventueel een cadeau toe en vul vervolgens de adressen in. Dan zorgen wij ervoor dat jouw cadeau voor personeel of klanten razendsnel bij de gelukkige ontvangers wordt bezorgd.

Waarom Videogift?

  • Persoonlijke boodschap die écht opvalt
  • Voor elke gelegenheid
  • Binnen 10 minuten te maken
  • Kwaliteitsgarantie (handmatige controle voor verzending)
  • In de huisstijl van jouw bedrijf
  • Vóór 13.00 uur besteld, binnen 48 uur verzonden
  • Ruime keuze uit geschenken

Het verhaal van Videogift

Videogift is opgezet door Kirsten, Dorine en Eliza. Alle drie doorgewinterde ondernemers die vanuit Sylt Support al jaren energie halen uit ondernemers helpen bij marketingvraagstukken. In coronatijd merkten zij alle drie hetzelfde: mensen hebben behoefte aan iets persoonlijks, maar tegelijkertijd wordt het voor bedrijven lastiger om contact te houden met hun personeel en klanten.

Mailings belanden vaak al snel in de prullenbak. Met social media heb je weinig bereik zonder advertentiebudget. En een gewone kaart per post is zó 2020. Dat moest origineler, effectiever en ook leuker. Daarover brainstormend werd tijdens een gezellige 1,5 meter-borrel Videogift geboren. Hét cadeau om jouw persoonlijke boodschap ook vanaf afstand tot leven te brengen.

Talloze personalisatie opties: Ook maatwerk mogelijk

Maar Videogift zijn wij niet alleen met z’n drieën. We geloven in krachten bundelen en werken graag samen met lokale ondernemers. Van marketeers tot vormgevers. Van tekstschrijvers tot fotografen. En ook lokale leveranciers die de meest unieke cadeaus afleveren. Daardoor kunnen we jou maatwerk leveren voor je Videogift. We denken graag met je mee hoe jij jouw Videogift nog persoonlijker aanpakt. Opvallender ook. En op een manier die wérkt voor jouw ontvanger(s).

Er zijn talloze opties om de Videogift te personaliseren in de stijl van jouw klant. Wil je ook een professionele video laten maken voor op je Videogift? Of wil je een eigen kaart laten ontwerpen? Of misschien een campagne aan je Videogift verbinden? Wij zetten er de juiste professional voor je op.

Het verrassende cadeau Voor personeel of klanten

Eén ding is zeker: met Videogift als cadeau voor personeel of klanten is een verrassing gegarandeerd. Daarnaast ben je bij ons zeker van goede kwaliteit. Iedere kaart keuren wij individueel voor verzending. Is er iets mis of is de kwaliteit onvoldoende? Dan laten we je dat op tijd weten. Dát is waar wij voor staan.

Een greep uit de vele videogift kaarten

Laat Videogift Voor jouw bedrijf werken

Ben je benieuwd hoe Videogift ook voor jouw bedrijf kan werken? Of ben je benieuwd naar de beste strategie voor een Videogift als cadeau voor personeel of klanten van jouw bedrijf? Trek ons aan ons digitale jasje. We denken graag met je mee.