Unieke ontwerpen en gifts
Gratis nacontrole door onze designers
Vóór 13.00 uur besteld = binnen 48 uur verzonden

Een originele en persoonlijke kerstgroet versturen? Geef een videogift!

De feestdagen zijn hèt moment om het bedrijf positief onder de aandacht te brengen, collega’s en medewerkers te bedanken voor hun inzet en klanten en relaties te laten weten dat je aan ze denkt.

Een kerstkaart versturen is natuurlijk leuk en attent. Maar een kerstkaart met een videoboodschap  versturen, trekt de aandacht, laat zien dat je er zorg aan hebt besteed en is een vrolijke verrassing die door de ontvanger niet snel wordt vergeten.

Extra Kerstfeer

Natuurlijk voldoet een leuk opgenomen video om de boodschap over te brengen aan de ontvanger, maar een kerstkaart opgenomen in een leuke en vrolijke kerstsfeer, vergeet de ontvanger helemaal niet snel. Dit kan met een klein attribuut zoals een kerstmuts, sfeerverlichting en/of een glas champagne. Maar er zijn natuurlijk nog creatievere ideeën. Zo kan je vragen of je in het tuincentrum bij de kerstafdeling iets mag opnemen, bij de grote kerstboom op het plein of in het winkelcentrum, in een leuke horecagelegenheid die helemaal in kerstsfeer is. En zo is er veel meer te bedenken. Wij denken graag met jullie mee!

Ook kunnen wij meedenken in een landingspagina voor de video in de huisstijl van het bedrijf of juist een leuke kerstsfeer.

Dit is Hoe het werkt

Het concept is heel eenvoudig en al binnen 10 minuten is jouw kerst-videogift gemaakt:

  1. Neem de video op (horizontaal gefilmd).
  2. Kies op onze website www.videogift.nl een kerstkaart
  3. Upload de video op onze website bij de bestelling
  4. Voeg eventueel een relatiegeschenk toe.
  5. Vul het adres in of upload de adressenlijst.
  6. Je Videogift wordt verstuurd en valt bij de ontvanger op de deurmat
  7. De ontvanger scant de QR-code en krijgt jouw boodschap te zien.

Voor het maatwerk, zoals een kaart in eigen ontwerp, een video opgenomen door een van onze videomannen (inclusief het meedenken in het script), of bijpassend kerstgeschenk of kerstpakketten, kan je het beste contact met ons opnemen via de mail (hello@videogift.nl)  of telefonisch (020 – 210 17 38).

Ruime keuze uit Kerstpakketten

Kerstpakketten en kerstgeschenken zijn een blijk van waardering. Ook dit kunnen wij voor jou naast de videogift verzorgen. Wij hebben kerstpakketten en kerstgeschenken in ons assortiment in diverse prijsklassen. Natuurlijk zit hier ook een ruime keuze aan leuke thema- en duurzame pakketten bij.

Ben je benieuwd naar wat we allemaal nog meer aan kunnen bieden? Stuur dan een e-mail naar hello@videogift.nl of ga naar ons contactformulier en wij helpen je  graag aan het perfecte (kerst)relatiegeschenk.

Jouw kerstpakketten Op tijd bezorgd

Om te zorgen dat jouw videogift kerstkaarten op tijd worden bezorgd, adviseren wij om de bestelling uiterlijk op dinsdag 21 december voor 12 uur te plaatsen. Later bestellen is natuurlijk mogelijk, maar de kans bestaat dat PostNL door de topdrukte de kaart niet meer op tijd voor de kerst kan bezorgen.

Wil je naast de videogift kerstkaart ook een geschenk of kerstpakket versturen, dan zouden wij willen adviseren om de bestelling uiterlijk 17 december om 12 uur bij ons te plaatsen.